Bedankt – Buro Hans

Nu je hier toch bent...

Kunnen we gelijk laten zien welke opdrachten wij onlangs hebben begeleid en geproduceerd.

PRINT & FULFILLMENT | RETAIL

Landelijke campagne Vitens 'Wijs met water'

Steeds meer mensen sproeien hun tuin minder in een droge zomer om drinkwater te sparen. Hoe mooi zou het zijn als je geen drinkwater hoeft te gebruiken voor je tuin? En dat deze dan toch mooi groen blijft? Daarom deze campagne van Vitens om bewustzijn te creëren hoe we anders met ons water kunnen omgaan.

PRINT & FULFILLMENT | RETAIL

Landelijke campagne TBNL

We hoeven niet te benadrukken dat het slecht gaat met de BIJ in Nederland. De Bij is de bron van ons eten. Om aandacht te geven aan het belang van een groene tuin en dus een levendige tuin heeft de Tuinbranche een campagne uitgerold. Buro Hans heeft de print, handling en verzending verzorgt naar circa 50 tuincentra in NL.


MERK CAMPAGNE

ANWR - Garant online merk campagne's

Voor ANWR – Garant ontwerpen wij regelmatig de online campagne’s voor de merken NIKE, ADIDAS, PUMA en SPORT2000.

Werkzaamheden:
beeldbewerking, dtp en vormgeving.

PRINT & FULFILLMENT | RETAIL

Landelijke campagne Tuinbranche Nederland

De campagne bestaat uit verschillende communicatiemiddelen en zijn als bundel (compleet pakket) verstuurd naar circa 80 tuincentra in Nederland en België. Meer informatie over de campagne vindt je hier.
Buro Hans heeft naast de projectbegeleiding tevens de printing, handling (pakketsamenstelling) en verzending verzorgt. De illustraties zijn ontwikkeld door Velt NL, de vormgeving door Claire Brinkman – INretail.

Vloerstickers

Posters in verschillende formaten

Heb je vragen of ben je nog meer geïnteresseerd in een van onze diensten? Stel hier je vraag of neem contact op via 06 13609310.