Project Management – Buro Hans
*
*

Project Management zelf doen of uitbesteden?

Project Management zelf doen of uitbesteden?

Herken je dit: Beleidsadviseur (met haast) tegen communicatieadviseur (met te vol bord): ‘ Deze flyer moet er deze week uit en hij hoeft echt niet extreem in de huisstijl hoor’. 

Wat wil je dan als communicatiemanager? Een grafisch regisseur die levert conform huisstijl en tegelijkertijd van toegevoegde waarde is voor de organisatie van je communicatie project(en). Keer op keer bewijzen wij ons voor onze relaties. Voor sommige relaties geldt dat wij al meer dan 20 jaar samenwerken. Lees hieronder wat men zegt over de samenwerking.

Georgette Lageman
Georgette Lageman
Projectleider Wonen & Financien BLG Wonen
Lees verder
Hans is de persoon die je moet bellen als je een sterke regisseur zoekt voor je grafische zaken. Hij denkt in oplossingen en kan je door zijn grote netwerk altijd verschillende mogelijkheden voorleggen. Zijn controles op een kwalitatief hoog eindproduct of zijn schakelen bij onverwachte wijzigingen, zijn bij zijn scherpe prijzen inbegrepen. Bovendien gaat het snel en zorgvuldig en dat werkt heerlijk.
Ron Kaiser
Ron Kaiser
Communicatiespecialist
Lees verder
Met Hans is het erg prettig en professioneel samenwerken, zijn vakmanschap, humor en werkwijze zijn voor mij onderscheidend. Niets is teveel gevraagd, altijd staat hij klaar om mee te denken met de opdrachtgever, snel schakelen en de klant aangenaam verrassen. Dit begrijpt Hans als geen ander.
Aafje Nijman
Aafje Nijman
Owner at Bureau Nijman + van Haaster
Lees verder
Hans levert met Buro Hans goede producten en uitstekende service. Afspraken worden altijd zeer punctueel nagekomen en de prijs/kwaliteit verhouding is altijd goed. Voldoende redenen dus om de samenwerking te koesteren, al meer dan 25 jaar.
*.

Buro Hans schakel je in voor:​​

*.

Buro Hans schakel je in voor:​​

Inkoop en regie van grafische trajecten en complete communicatietrajecten. Daarmee ben ik je van dienst. Ik ken de grafische markt en de wereld van marketing en communicatie door en door. Al die kennis en ervaring is voor jou beschikbaar. Plus een netwerk van denkers en doeners voor je complete communicatietrajecten.

Ik ben sterk in het verlengde van je communicatie- of marketingafdeling. Met gedegen grafisch advies en up-to-date expertise. Ik realiseer het maximale voor je, het beste, binnen je communicatiebudget en binnen de deadline.

Door mijn netwerk en kennis van de grafische markt en haar toeleveranciers heb ik toegang tot productie faciliteiten die voor anderen niet zichtbaar zijn. Dat helpt jou en jouw (interne en externe) klant. Wij het werk, jij de credits. 

Zij gingen je voor: