Schrijf je in voor onze nieuwsbrief ‘Vitamins’

Buro Hans
Brandportal
Je vertrekpunt voor het beheer van je assets begint hier
Met 2 vingers in je neus al je content beheren? Communicatie die overal en nergens zwerft… herkenbaar? Dan hebben wij de oplossing voor je. Met de brand portal bieden wij je een mooie en effectieve betaalbare oplossing. 24/7 je assets, content, business cards, fonts, huisstijl, folders, templates, kortom je volledige marketing & communicatie altijd bij de hand. De portal bestaat uit een CMS voor het beheer van de huisstijl richtlijnen, bijvoorbeeld een brand book en een asset management database en een media bank. De brand portal is het centrale vertrekpunt voor Printing on Demand met o.a een business card editor. Tevens is het een web-to-print voor creatie van digitale middelen. Wij weten uit ervaring wat de verborgen kosten zijn, gerelateerd aan de tijd met het snel willen vinden van de juiste middelen, of de laatste versie van een bestand. Niets is zo hinderlijk dan onnodig tijd kwijt te moeten zijn aan zaken die eigenlijk simpel zijn op te lossen. Wil je meer weten over de brand portal? Vraag dan een demo aan! We helpen je graag verder.
Vraag een demo aan
De mogelijkheden met onze Brand portal
Informatie
In de portal kunnen de huisstijl en merkstijl worden beschreven inclusief alle specificaties en richtlijnen zoals deze bedoelt zijn. Als er wijzigingen zijn kan dit eenvoudig worden aangegeven.
Opslag van bestanden
Reken eens uit hoeveel tijd je kwijt bent met het zoeken naar dat specifieke plaatje of stuk tekst, wat net was aangeleverd door de copywriter. De zogenaamde ‘digitale assets’ zoals afbeeldingen, teksten tot aan de ontwerp bestanden worden hier opgeslagen.
Beheren
Content en assets kunnen eenvoudig worden toegevoegd, geordend maar ook worden verwijderd en gearchiveerd.
Creëren in Brand PortalCreëren
Ben je veel tijd kwijt aan dtp-werk? Met voorgedefinieerde templates kan je niet alleen visitekaartjes, maar ook folders, brochures, advertenties bewerken, beheren en maken. We hoeven niet uit te leggen dat consistentie in de marketing en communicatie middelen vanaf hier een formaliteit is. De techniek van print en finishing van grafische producten nemen een enorme vlucht en staat niet stil. Gelukkig maar zeggen wij bij Buro Hans, dat maakt het ontzettend leuk en uitdagend. En laten wij nou net vooraan zitten. Bij Buro Hans zoeken wij altijd naar de beste en slimste oplossingen als het gaat om Print.
Ga naar Print
× Stel je vraag