Schrijf je in voor onze nieuwsbrief ‘Vitamins’

Buro Hans
Concept & Design
Door opgebouwde ervaring leveren wij verrassende en vernieuwende concepten. Weten we snel te schakelen en komen we tot mooie resultaten.
De juiste balans vinden tussen gedurfde concepten & creatieve designs is de uitdaging die wij aangaan. Daar hoort soms ook een afwijkend advies bij. Leuk of niet, je kan het maar beter roepen!
Stralen je communicatie-uitingen nog net zo helder als je ambities? Zit je nog op de juiste koers met je bedrijf, je dienstverlening en je communicatie-uitingen? Krijg je het maximale voor je communicatiebudget? Heb je even geen tijd om snel te schakelen om in te spelen op ontwikkelingen in de (grafische) markt? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Buro Hans kent de grafische markt als geen ander. Al die kennis en ervaring, plus ons netwerk is voor jou beschikbaar. Zodat jij het beste en het mooiste realiseert met je marketing & communicatie budget. Binnen de deadline en een sluitende begroting. Met gedegen grafisch advies, persoonlijke begeleiding, up-to-date expertise en een netwerk om ‘u’ tegen te zeggen. Met het team van Buro Hans heb je denkers en doeners binnen handbereik voor je complete communicatietrajecten die jou laten excelleren in je werk. 
De Kaasspecialist

Landelijke winkel campagne

Landelijke zomeractie ‘Kaaskwartet sparen voor gratis producten’

De Mantelzorgmakelaar werkt!

Concept, vormgeving van Magazine

Thema: Draagvlak

Opdracht: Bedenk en ontwerp een magazine voor de doelgroep Mantelzorgers.
Omvang 24 pagina’s.

ABN AMRO Lease

Interne communicatie campagne ‘Moving up’

Thema: verbinding

Opdracht: breng je eigen verhuizing in beeld en deel deze via je mobiel met de landingspagina. Zo wordt zichtbaar waar je als collega mee bezig bent en dat genereert verbinding. Als afronding is er een groot kunstwerk van alle foto’s ontworpen die duidelijk zichtbaar in de aankomsthal hangt.

Nederlandse Internisten Vereniging

Concept & ontwerp 'Kennisagenda'

We gaan 'Zorgzaam' om met kennis van anderen!

Opdracht: Bedenk een fris en functioneel concept & geef vorm aan een Kennisagenda voor de Zorgverleners. ‘Voor zorgverleners is het cruciaal om voortdurend te streven naar verbetering van de kwaliteit en innovatie van de zorg voor de patiënt. Dat gebeurt met instrumenten zoals (fundamenteel) wetenschappelijk onderzoek, richtlijn- en indicator ontwikkeling’.

Landelijke zomeractie ‘Kaaskwartet sparen voor gratis producten’ voor aangesloten franchise winkels.
Zomer winkelactie voor 60 kaaswinkels. Bestaande uit 6 sets kwartetkaarten, Website, nieuwsbrief, banners, en winkel pos-materiaal. Klanten ontvangen bij besteding van € 5,– een of meerdere kwartetkaart(en) met een win code. Klanten dingen mee naar een verwen weekend in het Château St. Gerlach, de historische buitenplaats van Maastricht. De actie heeft ± 5.000 meer aanmeldingen gegenereerd voor de nieuwsbrief.

Huisstijl bewaking
VMS Patiëntveiligheid

Landelijke campagne Nederlandse Ziekenhuizen

Patiëntveiligheid

Opdracht: Om de zorg professionals en het management in de Nederlandse Ziekenhuizen de risico’s te leren beheersen in de zorgprocessen waardoor zij vermijdbare schade voorkomen bij patiënten is er de cultuurbox bedacht & ontworpen met communicatie middelen die betrekking hebben op patiëntveiligheid.

BLG Wonen

Stappengids toonbank carrousel

Budgetbewaking is top prioriteit, af en toe zijn we net een 'Bank'

Opdracht: Bedenk een display in de vorm van een carrousel om de stappengidsen op de toonbank te etaleren. Werktekening – Display oplage 1 – testen – aanpassen – testen – ontwerpen – drukken – stansen – opzetten.

Moet ik naar de dokter

En als je het even niet meer weet, dan stuur je toch gewoon ff een app! naar +31 (0)6 1360 9310

We hebben altijd wel een oplossing voor elk vraagstuk.

Handig zo’n app! Zeker als je twijfelt of je wel of niet naar de dokter moet! Een co-productie waarbij wij werden gevraagd om de technisch werktekeningen vorm te geven, de campagne volledig te vertalen naar print, gepersonaliseerd te versturen naar 6.800 huisartsenposten.

× Stel je vraag