Schrijf je in voor onze nieuwsbrief ‘Vitamins’

Buro Hans
Drukwerk
Drukwerk nodig? Businesscards, folders, huisstijlen, brochures, magazines, kranten, tassen, vlaggen, banieren, wijndozen, stickers, posters, mappen, sets, you name it, we print it!
Bij Buro Hans verzorgen we drukwerk in allerlei vormen en uitingen. Met ons brede netwerk weten exact te bepalen welke drukopdracht het beste past bij welke drukker. Het maakt even niet uit of het een krant is, een brochure of een huisstijl. We schakelen makkelijk en geven het beste advies aan jou. Daarnaast stellen we hoge eisen aan onze partners. Bij Buro Hans zijn we super kritisch. Elke keer weer, en in iedere fase van het proces. Bij Buro Hans zijn geen dozen schuivers, we houden altijd de mate van voorspelbaarheid op de 1ste plek. We stemmen af, bewaken de kleurstelling en gaan zogezegd on site bepalen of de afwerking is zoals we hebben afgesproken. Zo zorgen we dat je altijd het beste resultaat krijgt door vooraf en achteraf te controleren wat het resultaat zal worden en uiteindelijk ook zal moeten zijn. Dat is onze passie!  
Vraag hier je offerte aan
Naast het gegeven dat we ook graag de ontwerpfase voor je doen kan je natuurlijk gewoon terecht voor al je producties in print & drukwerk. Denk hierbij aan kranten, flyers, folders, visitekaartjes, posters, brochures, kaarten, spandoeken, Roll-Up banners. enveloppen, visitekaartjes, notitieblokken, doordruk sets, bierviltjes, wijndozen en meer… You name it, we print it! Als je bij ons besteld ben je zeker van geen gedoe, geen rompslomp, geen gezeur over kwaliteit, altijd een vast contactpersoon, een knappe prijs en snelle levertijden.
Buro Hans werkt samen met vaste partners. We zijn geen prijshoppers. Dit betekent voor jou continuïteit in afspraken en kwaliteit. Jou vraag is bepalend voor welke techniek en hoe we deze inzetten. Bij Buro Hans denken we altijd in combinaties en no waste! No waste is een speerpunt voor Buro Hans. We geven om het milieu. Het tegengaan van  de verandering van ons klimaat speelt een belangrijke rol in onze keuze met welke partners we samenwerken. Lees meer over klimaatneutraal drukwerk.
Klimaatneutraal drukwerk
“Bureau Nijman + van Haaster werkt al ruim 20 jaar samen met Buro Hans. Wij optimaliseren merkstrategieën, productportfolio’s en doen research naar consumentenontwikkeling, tijdgeestverandering en trends. Bureau Nijman + van Haaster begeleidt retailers, fabrikanten en brancheorganisaties. Buro Hans realiseert voor ons promotiemateriaal, interne documenten en brandbooks. Hans gaat tot het uiterste om de allerbeste kwaliteit te leveren. Hij is altijd bereid mee te zoeken naar noviteiten met technieken en materialen.” “Kleur en beeld zijn cruciaal voor onze klanten. Wij stellen hoge eisen aan uitvoering en afwerking en er is vaak tijdsdruk op projecten. Buro Hans schrikt daar nooit van. Hij legt de lat nog hoger dan wij en elke kink in de kabel strijkt hij glad. Hans lost gewoon alles op. Bovendien beschikt hij over een gigantisch netwerk van toeleveranciers. Internationaal ook. Dat is een hele geruststelling. Je kunt er volledig op vertrouwen dat je op tijd beschikt over je materiaal. Desnoods brengt hij het ’savonds bij je thuis. Ik ken geen grafisch bedrijf dat zoiets voor je doet.” “Kwaliteit en enorm veel service dat is Buro Hans voor mij. Ik ben altijd tevreden.
Aafje Nijman, www.bureau-nvh.nl
× Stel je vraag