Schrijf je in voor onze nieuwsbrief ‘Vitamins’

Buro Hans
Je hoeft een Nederlander toch ook niet uit te leggen wat fietsen is? Zo is het ook bij Buro Hans.
Wij weten wat er van ons verwacht mag worden: betrokkenheid! En we verstaan ons vak: kwaliteit! Bovendien zijn we gek op ons werk: bevlogenheid! Samen navigeren we met onze klanten door het landschap van marketing en communicatie: verstand van zaken! Bij Buro Hans creëren we vorm, geven we richting, stappen we af op een kruising en geven advies om samen andere of nieuwe wegen te bewandelen: overzicht! Dat doen we met onze copywriter, 2 – tal vormgevers, een drukwerk specialist, een programmeur en  2 – tal web bouwers: professionaliteit! Zo simpel is het, net zoals fietsen!
Buro Hans levert volgens een hoge standaard en zijn altijd kritischer dan de klant. Dat brengen we dagelijks in praktijk. En dat resulteert in leuke, mooie en prachtige eindresultaten. Wij zetten die extra stap om toegevoegde waarde en bekwaamheid voor een optimaal klanttevredenheid te krijgen. Dat zit hem vaak in kleine onverwachte dingen. Meer doen dan de opdrachtgever vraagt. Het zit in ons DNA. Het ont-zorgen van de klant is hierbij absoluut één van de USP’s van onze dienstverlening.
Bij ons kan je terecht voor je hele traject wat betreft communicatie & marketing. Van design tot en met print en verzending. Wij regelen het allemaal voor je. Dit professionals waar we mee samenwerken zijn super flexibel, betrokken, origineel, en niet voor één gat te vangen omdat we altijd wel een oplossing bedenken. Ook wanneer je het even niet meer ziet zitten. Heb je een vraag, bel gewoon. We praten gewoon terug! 
× Stel je vraag